O nama

Tvrtka smo koja se bavi uzgojem i prodajom sadnica i jednogodišnjih korijena paulovnije te projektiranja sustava za navodnjavanje (kap na kap) i ostalog potrebnog za sadnju i podizanje plantaža paulovnije. Najveći smo domaći proizvođači sadnog materijala paulovnije.

samo 5 mjeseci nakon čepiranja

samo 5 mjeseci nakon čepiranja

Naše višegodišnje znanje i iskustvo stečeno u sadnji i uzgoju te vrhunski rezultati garantiraju i vaš uspjeh. Iskustvo smo stjecali u suradnji s velikim inozemni uzgajivačem i izvoznikom paulovnije pa se svrstavamo u kategoriju proizvođača a ne trgovaca sadnicama Paulovnije.

Još 2012. godine napravili smo rasadnik sa sustavom za navodnjavanje po principu kap na kap s više od 3500 sadnica.

​Kako bismo olakšali svima onima koji su potpuno novi u poslovima podizanja plantaža, a kako vjerujemo da je većina posjetitelja ovih web stranica takva, pružamo uslugu procjene cijene sustava za navodnjavanje i po potrebi savjetovanje i organizaciju pri podizanju cijele plantaže ili više njih. Svi naši savjeti su besplatni i javno dostupni jer volimo to što radimo. 

NAPOMENA - MOLIMO OBRATITE PAŽNJU:

  • S obzirom da smo upoznati s činjenicom da se već neko vrijeme na tržištu pojavljuju tvrtke i pojedinci koji se predstavljaju kao naši prodajni predstavnici napominjemo da naše proizvode iz vlastite proizvodnje u vidu sadnica paulovnije i jednogodišnjih korijena paulovnije prodajemo samo mi.
  • Napominjemo da se svi podaci koji se odnose na paulovniju pogotovo način sadnje i održavanje odnose isključivo na naše sadnice i korijenje

 Podaci o tvrtki

MIRTALIS d.o.o.
sjedište: Visoka 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 08827861814
Matični broj tvrtke: 1841637
IBAN:  HR5024840081104948274 kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb

Temeljni kapital od 20.000,00 Kn uplaćen u cijelosti. Tvrtka je upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod rednim brojem; Tt-10/15462-2
Osnivač društva i osoba ovlaštena za zastupanje: M. Tadić